.

Strona główna O stowarzyszeniu Placówki Kontakt

My w mediach

Często piszą o nas lub informują w innych mediach. Jednak pamięć ludzka jest ulotna i po pewnym czasie nie pozostaje żaden ślad naszych wysiłków i osiągnięć.

Dlatego postanowiliśmy, że udostępniamy nasze internetowe łamy dla ważnych wydarzeń medialnych w Państwa ośrodkach. Mogą to być zarówno artykuły, krótkie filmy z TV, pliki dźwiękowe audycji radiowych itp. Prosimy o ich zredagowanie i nadsyłanie. Umieszczać będziemy pliki tylko takie, które są w pełni przygotowane do publikacji.

Serdecznie zapraszamy!

Doskonalenie nauczycieli w powiecie tarnowskim

Artykuł o powyższym tytule został opublikowany 9 września 2007 r., w miesięczniku kierowniczej kadry kierowniczej Dyrektor szkoły.

Autorka Barbara Dagmara Niziołek przybliża system doskonalenia nauczycieli realizowany przez samorząd powiatowy.

Realizacja grantów Kuratora Oświaty w Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Sanoku

Ośrodek sanocki na brak pracy nie narzeka. Powodem jest wygranie kilku konkursów na realizację zadań Kuratora Oświaty w Rzeszowie.

Niektóre tematy wzbudziły spore zainteresowanie również sanockich mediów i telewizji. W dniu 8 listopada 2007 został nagrany krótki materiał na jednym ze szkoleń.

zobacz film...